Informatii livrare

Expedierea comenzilor
Expedierea comenzilor presupune predarea comenzilor catre societatea de curierat rapid. Comenzile efectuate prin intermediul siteului www.artfeeling.ro se vor expedia, de regula, in fiecare zi lucratoare, astfel:

- comenzile efectuate de luni pana vineri pana in ora 15:00 se vor expedia in aceeasi zi;
- comenzile efectuate de luni pana joi dupa ora 15:00 se vor expedia in ziua lucratoare urmatoare;
- comenzile efectuate vineri dupa ora 15:00, sambata si duminica se vor expedia in prima zi de luni a saptamanii urmatoare;
- comenzile efectuate in sarbatorile legale se vor expedia in prima zi lucratoare imediat urmatoare.

In momentul expedierii comenzii, veti primi un e-mail prin care vi se va confirma acest lucru. 
Termenul de livrare al comenzilor difera in functie de curier, fiind in general, de 24-48 ore de la expedierea comenzii, in sistem door to door, la adresa indicata.
Acest termen poate fi depasit in anumite situatii particulare in functie de conditiile meteo sau de trafic.

Modalitati de livrare
Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, prin intermediul serviciilor de curierat rapid oferite de  FanCourier. Livrarea comenzilor se face doar in aria de acoperire a acestei societati de curierat, in cazul in care adresa de destinatie nu se regaseste in aria de acopreire, se vor tarifa suplimentar kilometri exteriori.

 
Taxa de livrare
Taxa de livrare standard prin serviciul de curierat rapid este unica indiferent de greutatea coletului fiind de 23,80 lei/comanda catre o singura adresa de destinatie.
Tariful de livrare va fi gratuit pentru comenzile a caror valoare este mai mare de 450 lei si doar catre o singura adresa de destinatie/comanda. 
In cazul in care adresa de livrare nu se regaseste in aria de acoperire a curierului, se va tarifa in plus fata de costul de transport standard si costul kilometrilor suplimentari.