Informatii livrare

Expedierea comenzilor
Expedierea comenzilor presupune predarea comenzilor catre societatea de curierat rapid. Comenzile efectuate prin intermediul siteului www.artfeeling.ro se vor expedia, de regula, in fiecare zi lucratoare.

Termen de expediere: 2-5 zile lucratoare .

 A NU SE CONFUNDA TERMENUL DE LIVRARE CU TERMENUL DE EXPEDIERE!  Acestea se cumuleaza, rezultand termenul in care ajunge coletul la Dv.

In momentul expedierii comenzii, veti primi un e-mail prin care vi se va confirma acest lucru. 

Termenul de livrare al comenzilor difera in functie de curier, fiind in general, de 48 ore de la expedierea comenzii, in sistem door to door, la adresa indicata.
Acest termen poate fi depasit in anumite situatii particulare in functie de conditiile meteo sau de trafic, sau alte situatii de forta majora  (sarbatori, black friday, etc).

S.C. ARTFEELING.RO nu raspunde de eventualele intarzieri ale firmelor de curierat si nici de eventualele deteriorari ale coletelor. Despagubirea coletelor deteriorate cade in atributiile firmei de curierat doar daca s-a optat pentru asigurarea produselor pe transport, pusa la dispozitie de catre curier.


In cazul in care doriti ca expeditia Dv sa fie asigurata, va rugam sa semnalati acest lucru in sectiunea MENTIUNI din pagina „Finalizare comanda”. Costul asigurarii de transport est 1% + TVA din valoarea bunurilor comandate.

In cazul in care coletul este returnat vanzatorului din vina cumparatorului ( adresa sau nr telefon gresit, imposibil de contactat, refuzat colet), ne rezervam dreptul de a nu mai expedia colete persoanei respective.

Modalitati de livrare
Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, prin intermediul serviciilor de curierat rapid oferite de  FanCourier. Livrarea comenzilor se face doar in aria de acoperire a acestei societati de curierat.. În cazul in care adresa de destinatie nu se regaseste in aria de acopreire, se vor tarifa suplimentar kilometri exteriori.
Pentru localitatile ce nu sunt acoperite de FanCurier, clientul va fi instiintat telefonic in ceea ce priveste costurile expedierii. Se poate opta pentru expedierea cu firma GLS.

 
Taxa de livrare
Taxa de livrare standard prin serviciul de curierat rapid este unica indiferent de greutatea coletului fiind de 23,80 lei/comanda catre o singura adresa de destinatie.
Tariful de livrare va fi gratuit pentru comenzile a caror valoare este mai mare de 450 lei si doar catre o singura adresa de destinatie/comanda. 
In cazul in care adresa de livrare nu se regaseste in aria de acoperire a curierului, se va tarifa in plus fata de costul de transport standard si costul kilometrilor suplimentari.