Metode de plata

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.artfeeling.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului  ( zona acoperire Fan Curier) chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

In cazul in care localitatea clientului nu face parte din aria de acoperire Fan Curier, contravaloarea produselor si taxa de transport se achita obligatoriu cu cardul pe site sau cu transfer bancar.

In astfel de situatii nu expediem coletele ramburs.
 

Prin Card bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Detaliile cardului nu vor ajunge la Art Feeling Blank SRL si niciun angajat Art Feeling Blank SRL nu va intra in posesia datelor de card. Tranzactia se desfasoara pe serverele procesatorului de plati online.

Dupa inregistrarea cu succes a comenzii suma platita va fi blocata in contul dumneavoastra urmand a fi incasata de catre Art Feeling Blank SRL doar dupa confirmarea comenzii.

Date ce vor fi introduse pentru efectuarea platii sunt urmatoarele:

• Numarul cardului (16 cifre)
• Data expirarii (luna si anul)
• Codul CVC sau CVV (3 cifre)
• Numele de pe card

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele artfeeling.