Politica de retur

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur catre contact@artfeeling.ro 

Potrivit OUG 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. 

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a trimite înapoi produsele neutilizate.

Daca va retrageti, vom rambursa sumele aferente produselor returnate, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

  • Sumele vor fi virate in contul bancar furnizat de dvs. cu ocazia informarii asupra returului; nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. 
  • Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3 pana la 30 zil de la acceptarea returului.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Teatrului nr. 2/21,  Baia Mare, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari sau folosirea/utilizarea produselor, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatii produselor.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la firma de curierat in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.